Pandemi’den Sonra Geleneksel Yemekler Başladı...

İş dünyasının tanınmış isimleri ve eski dostlar Metin Şen, Selim Kosif ve Başar Hacısüleymanoğlu geleneksel aylık yemek sohbetlerini geçtiğimiz akşam Akmerkez Serafina’da gerçekleştirdiler.

Pandemi’den Sonra Geleneksel Yemekler Başladı...

Pandemi’den Sonra Geleneksel Yemekler Başladı...Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Kosifler Oto’nun genç patronu Selim Kosif, Serafina Restaurant'ın sahibi Metin Şen ve iş insanı Başar Hacısüleymanoğlu birlikte akşam yemeği yediler. Metin Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu ayki yemek sohbeti uzun bir aradan sonra tekrar başladı. Her ay farklı bir restoranda biraraya gelen dostların her ne kadar konu iş olsa da Fenerbahçe sohbetin ana konusuydu Metin Şen ve Selim Kosif eski Fenerli yönetici olduğundan bu sezon Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı tartışıldı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış