Nice Mutlu Yaşlara Prensesim

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Ergun Gürsoy’un oğlu genç iş adamı Ömer Gürsoy eşi Gökçe Atakaş’ın doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir mesaj ile kutladı.

Nice Mutlu  Yaşlara Prensesim

Nice Mutlu  Yaşlara Prensesim

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Ergun Gürsoy’un oğlu genç iş adamı Ömer Gürsoy eşi Gökçe Atakaş’ın doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir mesaj ile kutladı. Geçtiğimiz Temmuz ayında görkemli bir düğünle dünya evine giren Ömer Gürsoy ve Gökçe Atakaş çiftinin aşkları halen ilk gün ki gibi devam ediyor. Ömer Bey eşi Gökçe Hanım’ın yeni yaşını Instagram hesabından "Prensesim güzel eşim, nice güzel mutlu yaşlara hep beraber... Seni çoook seviyorum... " notunu ekleyerek kutladı.

Nice Mutlu  Yaşlara PrensesimNice Mutlu  Yaşlara Prensesim

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış