
Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından Lütfi Öztanık ve eşi Mesude Öztanık 'ın turizmci oğulları Cenk Öztanık, hayatını iş adamı Cemil Kazancı ve eşi Ayşe Kazancı'nın restorancı kızları Ecem Kazancı ile birleştirdi. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan çift bir arkadaşlarının vasıtasyla tanıştılar. 900 kişinin davetli olduğu nikaha iş, sanat ve cemiyet hayatından seçkin isimler katıldı.
Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ın kıydığı nikahta, damadın şahiliğini Beşiktaş spor kulübü Başkkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Spor kulübü başkanı Ali Koç, iş adamı Mustafa Erdoğan ve Çilem Cevahiroğlu yaparken, gelinin şahitliğini gelinin yakın arkadaşı Derya Ayaydın, Emir Yunusoğlu, Zeynep Büyüktopçu ve Emir Yunusoğlu yaptı.

Arzu-Sema Maliki

Aslı Metin Şen

Aslıhan-Arda Turan

Aysen-Cemil Kazancı,Ecem-Cenk-Mesude-Lütfi Öztanık

Bahar - Ozan Şer

Berna - Ali Nur Çebi

Cenk Öztanık- Ecem Kazancı

Doruk-Tugana Savgı

Erengül-Halk-Süreyya ulusoy

Ethem Sancak

Feryal Gülman

Fikret Orman-Ali Koc-Mustafa Erdogan-Çilem Cevahiroglu-Cenk-Ecem Öztanık-Tahir Dogac-Zeynep Buyutopcu-Derya Ayaydın-Emir Yunusoglu-Soydan Öztanık

Geylani-Bilal Kadayıfcıoglu

Gülay Kamaz

Hakan Bas-Bensu Soral

Hüsamettin-Simla Beyazıt

Isıl-Rustu Reçber

Nihat Özdemir

Nur Yerlitaş

Pınar- Murat Talay

Reyhan Cemal Kalyoncu

Serdar Bilgili

Serra Tokar

Sitare Kalyoncuoglu

Süleyman-İpek Toplusoy

Yalçın Aylin Yılmaz

Yüksel Mermer

Adalet-Aydın Ayaydın

Ahmet Çalık

Ahmet-Ayşegül Yüksel
Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
-
0
BEĞENDİM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
SEVDİM
Yorumlar (0)