Mehmet Mutlu sömestr tatili dolasıyla oğulları Cezmi Mert ve Tahsin Murat ile birlikte soluğu dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’de aldı.
Medical sektörünün başarılı genç işadamlarından Mehmet Mutlu sömestr tatili dolasıyla oğulları Cezmi Mert ve Tahsin Murat ile birlikte soluğu dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’de aldı. Mehmet Mutlu eşi Melisa Mutlu ve çocuklarıyla gittiği Courchevel’de zaman zaman çoçukları bakıcıya bırakarak başbaşa kayak yapmanın keyfini ihmal etmediler. Mutlu çifti bu güzel mutlu anları sosyal medya hesaplarında takipçileri ile böyle paylaştılar.
[gallery bgs_gallery_title="Mutlu çiftinin en mutlu anları" bgs_gallery_type="slider" link="file" ids="3368,3375,3374,3369,3370,3371,3372,3373,3376,3377"]
Yorumlar (0)