Maya İçin Geldi Felekten Bir Gece Çaldı...

Uzun zamandır İzmir’de yaşayan Pınar Aylin, kızı Maya’nın üniversiteye kaydını yaptırmak için geldiği İstanbul’da soluğu Sortie’de aldı.

Maya İçin Geldi Felekten Bir Gece Çaldı...

Maya İçin Geldi Felekten Bir Gece Çaldı...

Eşi Süleyman Erbaykent ile Ello’ya geçen çift, Lübnan lezzetlerine hayran kaldı. Berksan sahibi olduğu mekânda, sanatçı dostuna özel ilgi gösterdi. Kızı Maya’nın Bilgi Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde okumak istediğini belirten Aylin, yeni bir şarkı, kitap ve konser programıyla sevenlerinin hasretini dindirmeye hazırlanıyor. 90’ların unutulmaz şarkılarıyla insanların pandemide moral bulduğunu belirten Aylin, yine çabuk tükenmeyen 90’ların havasında muhteşem bir şarkıyla dönüş yapacağını açıkladı. Ünlü sanatçı gecenin sonunda verilen muhallebiye de doyamadı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış