Masis Ailesinden Mutlu Noel Pozları...

Emlak zengini Dikran Masis, eşi Yasemin Masis ve oğlu Theo ile birlikte gittiği Prag tatilinde noelin keyfini çıkarıyor.

Masis Ailesinden Mutlu Noel Pozları...

Masis Ailesinden Mutlu Noel Pozları...Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden emlak zengini iş insanı Dikran Masis, eşi Yasemin Masis ve oğlu Theo ile birlikte Prag'a tatile gitti. Noel heyecanını Prag'da yaşayan Masis ailesi, şehri doyasıya gezip bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler. Yasemin Hanım, tatilden kareleri; "Mutlu noeller ve mutlu tatiller" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış