Mahmut Tuncer Ve Rubato İle Türküler Yeniden Tanımlanıyor...

Kenan Doğulu ve Serkan Kaya, Sidenur Töre ile başlayan dev projede bu hafta; Gaziantep’in coşkusu Mahmut Tuncer, Ege’nin hüznü Rubato ile hayat buluyor.

Mahmut Tuncer Ve Rubato İle Türküler Yeniden Tanımlanıyor...

Türkiye’nin usta müzisyenlerinden Murat Yeter, geleneksel ezgileri modern tınılarla buluşturduğu “FOLK” projesinde çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Türkiye’nin kültürel mirasını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayan Murat Yeter, Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanan serüvenin yeni halkasında iki dev isimle, iki uç duyguyu bir araya getiriyor.

HALAYIN KRALI VE ARABESKİN USTALARI AYNI PROJEDE!

Türk halk müziğinin efsane ismi Mahmut Tuncer, Gaziantep’in yerinde durmayan türküsü “Mış Mış”ı kendine has enerjisi ve Murat Yeter’in modern dokunuşlarıyla yeniden yorumladı. Diğer yanda ise enstrümanlarına fısıldayan grup Rubato, Ege’nin ciğer yakan ağıtı “İki Keklik”e kattığı derin ve özel yorumla dinleyiciyi adeta bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

TÜRKÜLERİN “YILDIZLAR GEÇİDİ” SÜRÜYOR!

Her hafta farklı bir yörenin ruhunu dijital dünyaya taşıyan Murat Yeter, prodüktörlüğünü üstlendiği bu projeyle türkülerin evrensel gücünü kanıtlıyor. Şaşırtıcı isimler ve dev prodüksiyonlarla genişleyen “FOLK” albümünün yeni incileri “Mış Mış” ve “İki Keklik”, 15 Mayıs itibarıyla tüm dijital platformlarda yayında!

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış