Önümüzdeki sene yeni dizisiyle ekranlara döneceğini söyleyen oyuncu, "Önümüzdeki sene televizyona bir işim olacak’ diyen Dere’ye internet dizileriyle alakalı, "Benim düşünmemle alakalı değil aslında. Ben senaryoyla ilgiliyim. Bana bir senaryo geliyor, işin kişisel platform mu olacağı yoksa kanal mı olacağına ben karar vermiyorum. Ben sadece senaryoyla ilgiliyim, fark etmiyor benim için. Hepsi olur. Daha önce yaptım zaten ‘Şahsiyet’i. Hikaye önemli’ diye konuştu.
Bebek’ten taşınan oyuncuya yeni evinize alıştınız mı? sorusu yöneltilince gülümseyen Dere, "Geri taşınıyorum Bebek’e ben, bu hafta. Size söylüyorum çok samimi olarak, olmadı. Ben 20 senedir Avrupa yakasında yaşıyorum olmadı. Yapamadım çok komik’ diye konuştu. Karşısı nasıl olur diye sorarsanız diyen Dere, "Karşısı güzel bir macera oldu. Benim için 4 aylık’ dedi.
Renan Kaleli’yle adının aşk dedikodularına karıştığı iddiaları Dere’ye hatırlatılınca, "İnternette yansımalarını gördüm ben. Yani gerçekten, bunu sormayın. Sonra bu haber ne alakası var yani haberin kaynağı belli ben biliyorum uydur uydur yazdılar yani. Yapmayın öyle değil kendi işinize de yapmayın. Benim hayatımda birisi olsa siz bunu biliyor olursunuz. Söylememe gerek yok. Siz görürsünüz görüyorsunuz zaten her şeyi. Söylememe gerek yok. Yalan söylemem. Nasip’ diye konuştu.
Yorumlar (0)