Maç Heyecanını Birlikte Yaşadılar...

İş insanı Metin Şen, yakın dostu ve aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü’nde aynı dönem yöneticilik yaptığı Selim Kosif ve çocukları ile Avrupa Kupası maçını tribünden izlediler.

Maç Heyecanını Birlikte Yaşadılar...

Maç Heyecanını Birlikte Yaşadılar...Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden fanatik Fenerbahçeli ve aynı zamanda Fenerbahçe Kulübü’nde Yönetim Kurulu üyeliği yapan iş insanı Metin Şen, Fenerbahçe Kulübü’nde aynı dönem yöneticilik yaptığı Kosiflerin veliahttı Selim Kosif ve çocukları ile Avrupa Kupası maçını izlediler. Selim Kosif, çocukları Kaan ve Lila'yı da maça götürerek bu heyecana ortak etti. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda izledikleri maçta fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış