Cemiyet dünyasının ünlü iş adamlarından Burak Elmas, eşi Yelda Elmas ve çocuklarıyla birlikte İngiltere'de ailece tatil yapıyor.
Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Faruk Süren'in kızı Yelda Elmas, eşi Burak Elmas ve çocukları ile Londra'da keyifli bir tatil yapıyor. İş temposuna kısa bir ara veren çift çocuklarıyla vakit geçirmenin tadını çıkartırken Burak Bey oğlu ile önce Wimbledon'da tenis maçı izledi. Baba oğul spor dolu günü Arsenal maçı izleyerek tamamladı. Ünlü Emirates Stadyumu önünde oğlu ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Burak Bey bu unutulmaz anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
[gallery display="sliderauto" targetsize="full" link="file" size="full" ids="9024,9023,9022,9021,9020,9019,9018,9025"]

burak_elmas1

burak_elmas2

burak_elmas3

burak_elmas4

burak_elmas5

burakelmas

burakelmas1

burakelmas2
Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
-
0
BEĞENDİM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
SEVDİM
Yorumlar (0)