Kuran Çifti 15 Yıl Sonra Tekrar Bebek Bekliyor...

Ünlü mimar Sinan Kuran ve eşi Füsun Kuran, Mayıs 2010’da ikiz kızları Kayra ve Talya’yı kucaklarına aldıktan 15 yıl sonra tekrar ebeveyn olmaya hazırlanıyorlar.

Kuran Çifti 15 Yıl Sonra Tekrar Bebek Bekliyor...

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından ünlü mimar Sinan Kuran ve eşi Füsun Kuran, 3. kez anne baba olmaya hazırlanıyorlar. Mayıs 2010’da ikiz kızları Kayra ve Talya’yı kucaklarına alan çift, 15 yıl sonra tekrar çocuk sahibi olacak. 48 yaşındaki Füsun Kuran, tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı. Füsun Hanım'ın ilk hamilelik pozu dün akşam ikiz kızları Talya ve Kayra'nın doğum gününde ortaya çıktı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış