Yapımcılığını TAFF'ın, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği "Kötü Çocuk" filmi, önceki akşam Kanyon’da gala yaptı.
Gösterimin başlamasına saatler kala sinema salonlarının kapısına dayanan coşkulu hayranlar, oyuncuları çığlıklar içinde karşıladı.
“En romantik, aşk dolu, tutlulu filmi.”
Tüm ekip, film gösteriminden önce kırmızı halı seremonide basınla buluştu. Açılış konuşmasını yapan yönetmen Yağız Alp Akaydın, "Yılın en romantik, en aşk dolu en tutku dolu filmin galasındayız. Kalbinde aşk olan herkesin tutkuyla aşkına koşacağı bir film çektik. Öncelikle Büşra'ya teşekkür etmemiz lazım, fenomen bir kitap yazdı. Bu film onun sayesinde oldu." dedi.
“Hem kitabın hem oyuncuların fanları bir arada.”
Filmde başrolü Afra Saraçoğlu ile paylaşan Tolga Sarıtaş, "Çok dinamik bir gençlik filmi çektiğimizi düşünüyorum. Çok heyecanlıyım. Hem kitabın hem de oyuncuların sevenleri burada. Bu kadar fanın buraya gelmiş olması bizi çok motive ediyor. Bizim için onların sayesinde çok daha güzel bir izleme olacak. Aksiyon dolu ve temposu hızlı bir film çektik." ifadelerini kullandı.
Karnı gittikçe büyüyor
Büyük bir katılım ile gerçekleşen galaya Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti de katıldı. Gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şendil, iyice büyüyen karnı ile dikkat çekti. Hamileliğin çok iyi gittiğini belirten oyuncu, "İlk zamanlarda bir şey anlamadım, şuan karnım daha belirgin ve çok heyecanlanıyorum. Bebeğimizin adını henüz belirlemedik, ancak sağlıklı olması bizim için yeterli." dedi. 5 aylık hamile olan Hatice Şendil'in kilo aldığı ve bol elbiseler giydiği dikkatlerden kaçmadı.
[gallery bgs_gallery_title="“Kötü Çocuk”tan gala" bgs_gallery_type="slider" link="file" ids="2393,2396,2391,2387,2385,2386,2388,2389,2390,2392,2394,2395"]
Yorumlar (0)