Kızların Mutlu Günü...

Türkiye'nin başarılı şirketlerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kosif'in eşi Melda Kosif kızlarıyla birlikte Sen Çal Kapımı adlı dizi setini ziyarete gitti.

 Kızların Mutlu Günü...

 Kızların Mutlu Günü...
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Türkiye'nin başarılı şirketlerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kosif'in eşi Melda Kosif kızlarıyla birlikte Sen Çal Kapımı adlı dizi setini ziyarete gitti. Melda Hanım kızları Melina ve Mayla'yı severek izledikleri Sen Çal Kapımı adlı dizinin setine götürerek oyuncularla bir araya getirdi. Kerem Bursin hayranı olan Melina ve Mayla set ziyaretinin ardından bu anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Melda Hanım kızlarının bu karesini de " Kızların mutlu günü... Bugünde kızlar çaldı kapıyı..." notuyla Instagram hesabından paylaştı.

 Kızların Mutlu Günü...


 Kızların Mutlu Günü...


 Kızların Mutlu Günü...


 Kızların Mutlu Günü...


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış