Kıraç Antalyalılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Ünlü şarkıcı Kıraç önceki akşam Jolly Joker Antalya'da sahne aldı. Kıraç yaklaşık sekiz yüz kişinin kendisini izlemeye gelmesiyle harika bir performansa imza attı.

Kıraç Antalyalılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Kıraç Antalyalılara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Dillere pelesenk olan "Gidiyorum" şarkısı ile konserine başlayan şarkıcı, geniş repertuvarı ve son çıkan albümü "Beni Ben Yapan Şarkılar" ile Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Muhteşem sahne performansı gösteren Kıraç yeni albümünden şarkıları ile de herkesi mest etti. Albümünde de beş tane şarkısına yer verdiği Cem Karaca ile ilgili bir anısını anlatan Kıraç "Değerli hocam Cem Karaca hayattayken "Adsız" isimli şarkısı için bu şarkı senin sesine çok iyi gider, çok güzel söylersin demişti. Şimdi izninizle "Adsız" diyeceğiz." sözleriyle şarkıyı söyleyen ünlü sanatçı büyük alkış aldı.
Dizi müziklerindeki başarısı ile de bilinen Kıraç "Olur Ya" şarkısını söylerken Jolly Joker'deki tüm misafirler hep bir ağızdan eşlik etti. Şarkı bitiminde bir hayranının sürpriziyle karşılaşan Kıraç kendi portresini Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün yanında görünce çok duygulandı. Kendisine bu tabloyu hediye eden misafirine çok teşekkür eden Kıraç "19 Mayıs Marşı" söyleyerek Ata'yı andı. Marşı tüm hayranları ayakta söylerken ünlü sanatçıyı ayakta alkışladılar.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış