Karakartalı yalnız bırakmadılar

Ünlü iş adamları Rahmi Koç, Hüsnü Özyeğin, Hasan Arat ve İsmail Er dün Fransa'da Monaco'yu 2-1 yenerek zafer kazanan Beşiktaş'ı tribünde yalnız bırakmadı.

Karakartalı yalnız bırakmadılar

Karakartalı yalnız bırakmadılar

Ünlü iş adamları Rahmi Koç, Hüsnü Özyeğin, Hasan Arat ve İsmail Er dün Fransa'da Şampiyonlar Ligi maçında Monaco'yu 2-1 yenerek zafer kazanan Beşiktaş'ı tribünde yalnız bırakmadı. Takımlarını büyük bir heyecan ile destekleyen beyler bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Rahmi Koç'un kartal pençesi yaparak verdiği poz ise büyük beğeni topladı.

Karakartalı yalnız bırakmadılar

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış