Kar ve Aşk...

Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar’ın kızı Aslışah Alkoçlar ve nişanlısı Kaan Demirağ Uludağ'da karın tadını çıkarıyor.

Kar ve Aşk...

Kar ve Aşk...

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar’ın kızı Aslışah Alkoçlar ve nişanlısı Kaan Demirağ Uludağ'da karın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Kaan Bey ile aile arasında düzenlenen ufak bir törenle nişanlanan Aslışah Hanım karın düşmesiyle soluğu Uludağ'da aldı. Nişanlısı Kaan Bey ile birlikte Uludağ'daki otellerine giden Aslışah Hanım çekilen romantik karelerini de "Kar ve aşk..." notuyla Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Kar ve Aşk...


Kar ve Aşk...


Kar ve Aşk...


Kar ve Aşk...


Kar ve Aşk...


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış