Jolly 35 Yaşında...

Türkiye’nin acente ağı en yaygın ve güçlü büyüme performansı ile dikkat çeken firması Jolly, EMITT 2022 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ın ardından dün akşam Kuruçeşme Korto’da 35. Yıl kutlamalarının startını verdi. Jolly, Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede 300’ü aşkın misafirini ağırladı.

Jolly 35 Yaşında...

Jolly 35 Yaşında...

Türkiye’nin en güvenilir ve köklü turizm şirketlerinden Jolly, 35.Yılı kutlamalarına otel profesyoneli dostları ile İstanbul’un en güzel manzarasına sahip, şehrin yeni markası Korto’da bir araya geldi.

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Turizm gibi zorlu bir sektörde yenilikçi yapımızla 35’inci yılımıza girmiş olmanın haklı gururunu taşıyoruz. Sektörün en eski markalarından biri olarak, sağlam yapımız, müşterilerimize verdiğimiz güven duygusu, ailemizin birer ferdi haline gelen ekip arkadaşlarımız ve mutlak müşteri memnuniyeti vizyonumuzla bugünlere geldik" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış