"İzmirli Bir Yar Sevdim"

Uzun yıllar Yıldız Tilbe'nin vokalistliğini yaptıktan sonra yoluna tek başına devam eden Mert Kayıkçıoğlu'nun yeni tekli çalışması İzmirli Bir Yar Sevdim, DMC Müzik etiketiyle digital platformlarda yayınlandı.

"İzmirli Bir Yar Sevdim"

"İzmirli Bir Yar Sevdim"
Sözü ve müziği Mert Kayıkçıoğlu’na ait İzmirli Bir Yar Sevdim'in düzenlemesini Azmal Akimov, süpervizörlüğünü Mehmet Tilki yaptı. İzmir'de çekilen klibin yönetmenliğini de Utku Faik Yılmaz üstlendi.
Birader yerine bilader...
Mert Kayıkçıoğlu'nun şarkı sözlerinde geçen ‘’vay birader bu neyin nesi’’ bölümündeki birader kelimesini İzmirlilerin kullandığı gibi ‘bilader’ olarak söylemesi de ayrı bir dikkat çekiyor. Klip doksanlarda izlediğimiz film tadındaki klipleri andırıyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış