“İyi Ki Doğdun Zeynom”

Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çebi ve oğlu Mehmet Ali Çebi, Zeynep Çebi’nin doğum gününü sosyal medyadan duygusal mesajlarla kutlamayı ihmal etmediler.

“İyi Ki Doğdun Zeynom”

“İyi Ki Doğdun Zeynom”

Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi İlker Çebi, eşi Zeynep Çebi’nin doğum gününü ailecek birlikte yenen yemek eşliğinde kutladılar. İlker Bey ve oğlu Mehmet Ali, Zeynep Hanımın doğum gününü sosyal medya aracılığıyla da kutlamayı ihmal etmezken, İlker Bey "İyi ki doğdun Zeynom. Hep mutlu yeni yaşlarımız olur inşallah. Seni çok seviyorum" notuyla duygularını bir kez daha dile getirdi.

“İyi Ki Doğdun Zeynom”


“İyi Ki Doğdun Zeynom”


“İyi Ki Doğdun Zeynom”


“İyi Ki Doğdun Zeynom”


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış