İstiklal Caddesinde Merak Uyandıran Kediler...

Onur Saylak’ın yönettiği, Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı ‘Şahsiyet’ dizisinin İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen çekimleri büyük ilgi gördü. Çekimlerde Kedi kostümü giyen oyuncular büyük merak uyandırdı.

İstiklal Caddesinde Merak Uyandıran Kediler...

İstiklal Caddesinde Merak Uyandıran Kediler...

Haluk Bilginer’in canlandırdığı sıradışı seri katil Agah Bey’in tanınmamak için giydiği kedi köstümünün benzerini, torunu Deva ve arkadaşları giyerek İstiklal Caddesine çıktı. Çevredekilerin meraklı bakışları arasında gerçekleşen çekimler Türkiye’nin en meşhur caddesinde renkli anların yaşanmasına neden oldu.

İstiklal Caddesinde Merak Uyandıran Kediler...

Rengarenk kedi kostümleri ile caddede dolaşan, tramvay raylarına uzanan kimi zamanda tramvay durağında bekleyen oyuncular, turistlerin ve çevredeki vatandaşların ilgisini çekti.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

İlginizi Çekebilir