İstanbul'a Dönüş Alışverişi

Seslendirdiği şarkılar kadar verdiği demeçler ve sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşulmayı başaran genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.

İstanbul'a Dönüş Alışverişi

İstanbul'a Dönüş Alışverişi

Annesi ile birlikte akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen Tilki, Markalar Sokağı'nda bulunan Gucci, Louis Vitton, Dior ve Beymen gibi dünyaca ünlü markaların mağazalarını gezerek, yeni sezon ürünleri inceleyip alışveriş yaptı. Kendisini görüntüleyen muhabirlerin objektiflerine poz verdikten sonra selam verip kolay gelsin dileğinde bulunan ünlü şarkıcı, alışveriş turu sırasında her yaştan hayranının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış