İlker Kaleli İspanyol Dizisinde...

Başarılı oyuncu İlker Kaleli, İspanya'da çekilecek Türk Tutkusu dizisinde başrol oynayacak. Kaleli'ye İspanyol oyuncu Maggie Civantos eşlik edecek.

İlker Kaleli İspanyol Dizisinde...

İlker Kaleli İspanyol Dizisinde...Yeni dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan İlker Kaleli'nin yeni partneri güzel oyuncu Maggie Civantos oldu. İspanyol profesör Olivia ile Türk sevgilisi Yaman'ın aşk ve tutku hikayesini konu alan, çekimleri ay sonunda İstanbul'da başlayacak olan dizide Kaleli'ye, Maggie Civantos eşlik edecek. İspanyol basınında yer alan habere göre, Antenna 3 kanalının ‘La Pasion Turca’ adıyla çekeceği altı bölümlük dizinin çekimleri, ekimin son haftasında İstanbul'da başlayıp Madrid'de devam edecek. İlker Kaleli’nin Yaman adında bir antikacıyı, Maggi Civantos’un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı oynadığı dizi, Türkiye-İspanya hattında geçen meacera, aksiyon ve tutkulu aşk konularını işliyor.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış