İlk Gün ki Gibi Heyecanlı

Şarkıcı İzel önceki akşam Moda Kayıkhane'de hayranlarıyla buluştu.

İlk Gün ki Gibi Heyecanlı

İlk Gün ki Gibi Heyecanlı

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kaldıktan sonra muhabirlerin karşısına çıkan İzel, "İstanbul beni özlemiş, ben İstanbul’u özlemişim. 32 yıldır sahneye çıkıyorum. Kendimi övmek gibi olmasın ama 80 bin kişilik İzmir Karşıyaka konserim var. Ona rağmen çok heyecanlandım. İlk defa sahneye çıkan no name isimmiş gibi sahnede tir tir titredim" şeklinde konuştu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser vermediği için üzüldüğünü söyleyen şarkıcı, "Rumelihisarı'nda beş konser verdim. Orası çok özel bir yerdi. Ama Harbiye'de konser vermeyen tek şarkıcı benim. İnşallah seneye planlıyoruz. Ben bir zamanlar dansta ediyordum. İnşallah zayıflayıp, güzel dans ve gösterilerle güzel bir konser vermek istiyorum. Kıskanırım diye kimsenin konserine gitmedim. Kendimi sahneye atarım diye de gitmedim" dedi.

Şarkıcı Hadise'nin sosyal medyada erotik dans içeriği paylaşması hakkında İzel, "Hadise'ye ilk baş kızdım. Onu çok seviyorum. Çok kıymetli ve değerli bir popçu. Biz onunla bir dönem çok mesajlaşırdık. Ona, sen dünyaya açılmalısın derdim. Senin Beyonce'den eksiğin yok derdim. Eğer Reynmen'in şarkısına destek olacaksa böyle olmaz" şeklinde konuştu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış