İlk bölüm partisi yaptılar...

Gülse Birsel'in kaleme aldığı ve Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak gibi ünlü isimler kadrosunda barındıran 'Jet Sosyete' adlı dizi önceki akşam ilk kez seyirciyle buluştu. Ekip ilk bölüm heyecanını BKM Mutfak Uniq de düzenlenen özel geceyle birlikte yaşadı.

İlk bölüm partisi yaptılar...

İlk bölüm partisi yaptılar...

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, Hakan Aygül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Gülse Birsel'in kaleme aldığı ve Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un rol aldığı 'Jet Sosyete' adlı dizi önceki akşam ilk kez seyirciyle buluştu. Ekip ilk bölüm heyecanını BKM Mutfak Uniq de düzenlenen özel geceyle birlikte yaşadı.

Jet Sosyete adlı diziyi birlikte izleyen set ekibi ve oyuncu kadrosu, gece 02.00 sularına kadar BKM Mutfak Uniq de eğlendi. Mekan çıkışı görüntülenen oyuncular ilk bölüm heyecanlarını dile getirdiler.

"Çocuklar Duymasın" Drama Bağladı...

Cengiz Bozkurt geceden ilk ayrılan isimlerdendi. Bozkurt, "Projemiz için çok çalışıp, kaliteli iş ortaya koymak istedik. Güzel bir platomuz var. Şuan biz dört bölüm ileriden gidiyoruz. Türkiye'de gerçekten komedi dizisi yoktu. Bir tek 'Çocuklar Duymasın' vardı galiba ama o da artık drama bağladı. Bize bir avantaj oldu buda. İnşallah ekibimizle birlikte uzun yıllar projemiz devam eder" şeklinde konuştu.

Asansörde kaldılar

Şahin Irmak geceden nişanlısı Asena Tuğal'le ayrıldı. Rahat ve kaliteli bir set ortamlarının olduğunun altını çizen Şahin Irmak, ekiple birlikte uzun yıllar çalışmak istediği söyledi. Ünlü çift mekandan ayrıldıkları sırada bindikleri asansör de kısa süreli mahsur kaldı. Sohbete dala çift, asansör düğmesine basmayı unutunca yaklaşık 5 dakika boyunca asansör de aynı katta kaldılar.

"Hanzoyu oynuyorum ya ben"

Aslı Bekiroğlu geceden sekiz aydır birliktelik yaşadığı sevgilisiyle el ele ayrıldı. Ünlü oyuncu "Benim rol aldığım karakter daha kadın olduğunu bilmiyor. Benim şuan karşınızda durduğum halimden eser yok dizide. Daha höt höt, hanzo bir karakteri oynuyorum. Kısacası hanzoyu oynuyorum ya ben..." dedi.

Aramızda Gişe Savaşı Yok

Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Enis Birkan mekandan birlikte ayrıldı. Gülse Birsel "Her şey yolunda. Çok eğlendik ve keyif aldık. Senaryoyu ben yazdığım için söylebilirim ki zamanla daha da lezzetlenecek işimiz" dedi.

Muhabirlerin "GQ gecesinde kadın komedyenlerin daha ön plana çıktığını söylemiştiniz. Filminiz 'Aile Arasında' 5 milyonu geçti. Erkek komedyenler Cem Yılmaz'ın 'Arif v 216' sını ve Şahan Gökbakar'ın 'Kayhan'ınını gişede solladınız. Neler söylemek istersiniz?" şeklindeki sorusuna Gülse Birsel "Hepsi benim arkadaşım. Gişe savaşı yok aramızda. Komedi yapıyoruz. Komedi yapan insan sayımız bir avuç. Ben hepsini yetenekli buluyorum" şeklinde cevap verdi.

İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


İlk bölüm partisi yaptılar...


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış