İki Sinema Kralı Yan Yana

Usta oyuncu Müjdat Gezen’in yazıp sahnelediği, kadrosunda Türkan Şoray, Cüneyt Arkın, Semiha Yankı, Hayko ve Fatih Ürek gibi ünlü isimlerin yer aldığı "Şarkılar Seni Söyler" adlı müzikalinde mafyayı canlandıran 2018 Sinema Güzeli yarışması birincisi Can Altıntaş, geçtiğimiz günlerde Cüneyt Arkın’la bir araya geldi.

İki Sinema Kralı Yan Yana

İki Sinema Kralı Yan Yana

2018 yılı sinema kralı seçilen Can Altıntaş, 1964 yılının sinema kralı olan Cüneyt Arkın ile aynı projede yer almanın mutluluğunu yaşarken, ustaların arasında yer almaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış