Hoş Geldin Can Bebek...

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Onur Ağaoğlu ve eşi Burçin Ağaoğlu'nun ikinci çocukları Can'ı dünyaya geldi. Çift, bebeklerine "Hoş geldin" kutlaması yaptı.

Hoş Geldin Can Bebek...

Hoş Geldin Can Bebek...Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Onur Ağaoğlu ve Burçin Ağaoğlu'nun ikinci çocukları Can doğdu. Aslan adında bir oğulları daha olan genç çift, ikinci bebeklerine "Hoş geldin" kutlaması yaptı. Oğlu Can'ın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Burçin Hanım; "11.12.23 No:2, Aslan abisinin minik kardeşi, bu yılın en büyük yılbaşı sürprizi, hoş geldin Can'ımız" notunu düştü.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış