Hermès'in yaratıcı özgürlük anlayışı ile mesleki bilgi ve tecrübesi bir araya geldi. Hermessence Koleksiyonu, beş yeni koku kompozisyonuna ‘merhaba’ dedi. Hermessence Koleksiyonu, Hotel Les Ottomans’ta gerçekleşen ve Arcon Kozmetik’in ev sahipliği yaptığı özel bir davetle tanıtıldı. Dünyanın sayılı koku uzmanları arasında yer alan Hermès Yaratıcı Direktörü ve Parfümör Christine Nagel’in katıldığı davette; Nagel’in sanatsal imzasını taşıyan kreasyon ve ardındaki hikaye davetlilerin beğenisine sunuldu. Ender Mermerci, Derin Mermerci Aydın, Rezzan Benardete, Demet Akbağ, Bettina Machler, Selin Habbab, Berrin Zorlu, Bahar Korçan, Eda Kosif, Elif Gönlüm, Elif Dağdeviren, Jülide Ateş, Özlem Cankurtaran, Zeynep Erol, Aslı Şen, Füsun Kuran Çevikel, Çimen Yaltı Canveren ve Meltem Kazaz’ın katıldığı davette, oryantal bir rüyanın asırlık zarafeti yeni koku koleksiyonuyla yeniden keşfedildi.
Christine Nagel "Her biri aslında Doğu rüyasının birer yansıması olan kreasyonlarımızın içselleştirilmiş duygusal hikayesini sizlere bire bir anlatabilmek, parfüm sanatının tarihini derinlemesine incelediğim ve kökenine doğru çıktığım yolculuktan size bir pencere açmak benim için büyük zevkti" dedi.
Kokuların deneyimlendiği gecenin her detayı da koleksiyonun verdiği ilhamla hazırlandı. Davetin yemek menüsü ve tasarımına da Hermessence Koleksiyonu ilham verdi.
Yorumlar (0)