Hep Kalbince Yaşa...

Ünlü müzisyen ve aranjör Ozan Doğulu’nun eski eşi Ece Yosmaoğlu, kızı Elya'nın doğum gününü sosyal medyadan paylaştığı duygu yüklü bir mesajla kutladı.

Hep Kalbince Yaşa...

Hep Kalbince Yaşa...

Ünlü müzisyen ve aranjör Ozan Doğulun eski eşi Ece Yosmaoğlu kızı Elya'nın doğum gününü sosyal medyadan kutlamayı ihmal etmedi. Ece Hanım kızlarının fotoğrafını paylaştığı bir kareye " Her gün yeniden başlasam hayata; her gün, yeniden, anneniz olmak isterdim. Kalbim, gücüm, sözüm bu kadar. İyi ki doğdun Elya, hep kalbince yaşa... 17.01.2022" notunu ekleyerek hem kutlama yaptı hem de duygularını paylaştı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış