Hazırlıklar tam gaz devam ediyor...

Geçtiğimiz Ocak ayında nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci önceki gün modacı Serdar Uzuntaş ile birlikte ayakkabı bakmak için buluştu.

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor...

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor...

Geçtiğimiz Ocak ayında nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci önceki gün modacı Serdar Uzuntaş ile birlikte ayakkabı bakmak için buluştu. Serdar Uzuntaş imzası taşıyan damatlığın son provalarını yapan İsmail Demirci ve nişanlısı Hande Soral bu seferde ayakkabı bakmak için mağazaları dolaştı. Düğüne sayılı günler kala tatlı bir heyecan yaşayan ikiliye modacı Uzuntaş'ta eşlik etti. Hande Soral, İsmail Demirci ve Serdar Uzuntaş ile birlikte çekilen fotoğrafı Instagram hikayesinde "Tüm gün ayakkabı aradı bu ekip..." notu ile takipçileriyle paylaştı.

Hazırlıklar tam gaz devam ediyor...

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış