Güzel Havanın Tadını Boğaz'da Çıkardılar...

Ünlü diş hekimi Emek Külür ve diş hekimi kızı Yasemin Külür, Pazar günü güzel havayı fırsat bilerek yakın arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Boğazı’nda keyifli zaman geçirdiler.

Güzel Havanın Tadını Boğaz'da Çıkardılar...

Pazar günü İstanbul’da hava güneşli ve sıcak olunca bir çok ünlü isim kendini doğaya attı. Sosyetenin tanınan ünlü diş hekimi Emek Külür ve yine kendisi gibi diş hekimi olan kızı Yasemin Külür, arkadaşları ile buluşup boğazda gün batımına kadar keyifli bir gün geçirdiler. Anne kız keyifli günden kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış