Güven Olgar Sağlığına Kavuştu...

Olgarlar Group kurucularından Kadriye Olgar, eşi Güven Olgar'ın beyin zarında kılcal küçük bir kanama geçirdiğini ve ameliyat sonrası sağlığına kavuştuğunu bu karelerle duyurdu.

Güven Olgar Sağlığına Kavuştu...

Güven Olgar Sağlığına Kavuştu...İş insanı, eski milli voleybolcu ve muharip gazi kurmay bahriye subayı Güven Olgar geçtiğimiz günlerde beyin zarında oluşan kılcal küçük bir kanama ile hastaneye yatırıldı. Ameliyat olup sağlığına kavuşan Olgar, eşiyle birlikte poz verdi. Eşinin durumunu sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyuran Kadriye Olgar; "Kahramanım sağlığına kavuştu. Zor günler geride kaldı. Bilgi Notu... Eşim Güven Olgar, beyin zarında kılcal küçük bir kanama geçirdi ve doktorumuzun başarılı ameliyatıyla tamamen sağlığına kavuştu. Binlerce şükür. Bütün dostlara ve soranlara sonsuz teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi yolluyoruz" notunu ekledi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış