Gülper Özdemir’den Anneler Günü Ziyareti

Atv ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in başrol oyuncularından Gülper Özdemir, anneler gününde çekimlerin yapıldığı Trabzon’da bir huzur evini ziyaret etti.

Gülper Özdemir’den Anneler Günü Ziyareti

Gülper Özdemir’den Anneler Günü Ziyareti

Huzur evi sakinleriyle sohbet ederek bolca fotoğraf çektiren Özdemir, "Ailem Sinop’ta yaşadığı için anneler gününü kutlamaya gidemedim. Burada birçok annem oldu. Yaşlılarımız benim için çok değerli. Hepsinden hayata dair yeni yeni şeyler öğreniyorum. Anneler günü haricinde de çekimlerden fırsat buldukça sıkça geleceğim" dedi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış