Güler Özince'den “Unutulmayacak” Bir Şarkı...

2017 yılında yayınladığı 'Merkür Retrosu' adlı şarkı ile kendini farkettiren, bağımsız müziğin sevilen isimlerinden Güler Özince; geçtiğimiz Mayıs sonunda DMC etiketi ile yayınladığı 'Nasıl Giderim' isimli şarkısının ardından, yine DMC bünyesinde hazırladığı yeni teklisi ‘Unutmadım Hiç’i 3 Eylül’de, dijital platformlarda, dinleyicisi ile buluşturuyor.

Güler Özince'den “Unutulmayacak” Bir Şarkı...

Güler Özince'den “Unutulmayacak” Bir Şarkı...

Trompet, elektrik gitar ve naylon telli enstrümanlarla, kulaklara yerleşmiş Güler Özince sounduna ek olarak; bu teklide banjo ve piyano da eşlik ediyor. Umut ve huzur dolu sözleri ile tanınan Güler Özince, ‘Unutmadım Hiç’ şarkısında aşkın göreceliliğini yine kendi üslubu ile anlatıyor. Diğer çalışmalarında olduğu gibi söz, müzik ve düzenlemesi Güler Özince imzası taşıyan şarkının kayıtları; HaremS Sound stüdyosunda gerçekleşti. Şarkının video klibi ise, Adrasan, Fethiye ve Akyaka’da, Arzu Dedeoğlu yönetmenliğinde çekildi.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Fatal error: Call to a member function rowCount() on boolean in /home/bimagazin/domains/bimagazin.com/public_html/includes/ilgili.php on line 26