Güçlü Kadınlardan Deprem Dayanışması...

Toplumsal konulara duyarlılığı, girişimcilere ve eğitime olan destekleriyle tanınan iş insanı Kadriye Olgar, geçtiğimiz gün ‘Güçlü Kadınlar Deprem Dayanışması’ etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

Güçlü Kadınlardan Deprem Dayanışması...

Güçlü Kadınlardan Deprem Dayanışması...Crowne Plaza İstanbul Florya’da gerçekleşen etkinlikte alanlarında uzman kadınlar bir araya gelerek deprem bölgesindeki bireylere hem psikolojik hem de maddi olarak yapabilecekleri yardımlar, deprem bölgesinde kız çocuklarının eğitimine sağlayabilecekleri katkılar konusunda fikir alışverişi yaparak, görev paylaşımı gerçekleştirdiler.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış