2009 yılında Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) öncülüğünde başlayan "Genç Yetenekler" projesi sanat başkanı Berrin Yoleri gururlandıran bir haber vererek destekledikleri öğrencilerden Beste Görkey’in İngiltere’deki önenmli bir müzik okulundan yüzde 90 burs aldığını açıkladı.
Çev Sanat ile genç yetenek müzisyenleri destekleyen cemiyet dünyasının ünlü hanımlarından Berrin Yoleri gururlandıran bir haber verdi. destekledikleri öğrencilerden 2003 doğumlu Beste Görkey’in İngiltere’nin önenmli müzik okullarından The Purcell School for Young Musicians'da yüzde 90 burs ile eğitim almaya hak kazandığını açıkladı. Genç yeteneğin bu başarısını birlikte çektirdiği hoş bir kare ile sosyal medyadan açıklayan Yoleri, Görkey’i tebrik etti.
Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
-
0
BEĞENDİM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
SEVDİM
Yorumlar (0)