Funda Arar Sezonun İkinci Harbiyesi İçin Sahnedeydi...

Funda Arar, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "Harbiye Açık Hava" konserleri kapsamında dün gece sahnedeydi.

Funda Arar Sezonun İkinci Harbiyesi İçin Sahnedeydi...

Funda Arar Sezonun İkinci Harbiyesi İçin Sahnedeydi..."İzlemeye gelenlerin hem duygusal anlar yaşayacağı hem de çok eğleneceği bir gece için hazırlandık." diyen Arar, 2 saat sahnede kaldı.

Güçlü performansı ile Harbiye'yi dolduran binlerce İstanbullu'ya unutulmaz bir sonbahar gecesi yaşatan Funda Arar, gecede Songül Sarpbaş imzalı yeşil ve mavi renklerde özel tasarım iki ayrı kostüm giydi.

"Dünya Kız Çocukları Günü'nü Sahnede Kutladı."

"Dünya Kız Çocukları Günü"nü kutlayan Arar, "Tüm kız çocuklarına ayaklarının üstünde duracakları ve kendi hayatlarını yönetecekleri bir gelecek diliyorum. Kızlarımıza güvenelim. Güçlü kızlar güçlü yarınlar demektir." diyerek seyircisinden büyük alkış aldı.

Funda Arar, hafta sonu Kıbrıs ve Antalya konserleri ile turnesine devam edecek.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış