Flora By Develi Salonunda İnteraktif Bir Tiyatro...

Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Okan Bayülgen ve ekibine teşekkür etti.

Flora By Develi Salonunda İnteraktif Bir Tiyatro...

Flora By Develi Salonunda İnteraktif Bir Tiyatro...

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Develi Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Okan Bayülgen ve ekibine teşekkür etti. Geçtiğimiz akşam Okan Bayülgen eşliğinde Flora By Develi'de İnteraktif bir tiyatro gösterimi yapan Nuri Develi, gösteri sonunda paylaştığı fotoğrafla ekibe teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Nuri Develi paylaşımına "Çok sevgili Okan Bayülgen ve Selin Atasoy ile beraber Flora By Develi Salonunda İnteraktif bir tiyatro gösterimi yaptık. Kebapçı dendiğinde eskiden akıllara tavana atılan çiğ köfte gelirdi. Ama bir çok meslektaşlarımızla beraber bu algıyı yıktık. Kebap yeme içme kültürümüzün en değerli unsurlarından birisi. Bu akşam kebapla tiyatroyu buluşturmaktan çok büyük gurur ve mutluluk duydum. Tıpkı daha önce Nörobilimle kebabı buluşturduğumuz gibi Develi... Geleneklerimizden kopmadan Arif Develi öğretileriyle beraber daha vizyoner daha yenilikçi olarak yolumuza devam ediyoruz. Develi markasına değer katmak, Arif Develi ve Develi markasını kendi markası gibi sahiplenen Develi severlere laik olmak için işimizi büyük bir aşk ile yapıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu gecede canla başla çalışan çalışma arkadaşlarıma da şükranlarımı sunarım..." notunu düştü.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış