Fettah Can’ın Çok Özel Proje Albümünden İlk Sıngle!...

Fettah Can, Türkiye’nin en önemli söz ve müzik yazarlarının şarkılarından oluşan yeni albümünün hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Fettah Can’ın Çok Özel Proje Albümünden İlk Sıngle!...

Fettah Can’ın Çok Özel Proje Albümünden İlk Sıngle!...Yorumculuğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de gönüllerde taht kuran sanatçının yeni albümünün müjdecisi ve aynı zamanda ilk teklisi olan "Zaten Yaz Üç Aydı" isimli şarkı Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanıyor. Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan şarkı; Ara Akan’ın düzenlemesi ve Fettah Can’ın güçlü yorumuyla dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Yalnızlık Temalı Şarkının Klibi Bodrum’da Kliplendi!...

Yalnızlık temasının hakim olduğu "Zaten Yaz Üç Aydı"nın video klibi Bodrum'da İzzet Başlak tarafından çekildi. "Zaten Yaz Üç Aydı" 8 Eylül'de Sony Music Türkiye etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!..

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış