ESAS Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ile Emine Kamışlı’nın oğulları Fethi Kamışlı, önceki gün ofisinde en küçük misafirini ağırladı.
Küçük kuzeni Kaan'ı ağırlayan Fethi Kamışlı, annesi Emine Hanım'ın da yer aldığı hoş bir kareyi Instagram hesabında paylaşarak "Ufak bir misafirimiz var ofiste, bu yaştan çalıştırmaya başlıyoruz" notuyla takipçilerine espri yapmayı da ihmal etmedi.
[gallery bgs_gallery_title="Fethi Kamışlı'nın küçük misafiri" link="file" bgs_gallery_type="slider" ids="5242,5247,5243,5246,5245,5248,5249"]

fethi_kamisli

fethi_kamisli2

fethi_kamisli4

fethi_kamisli5

fethi_kamisli6

fethi_kamisli7

fethi_kamisli8
Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
-
0
BEĞENMEDİM
-
0
GÜLDÜM
-
0
ALKIŞ
-
0
BEĞENDİM
-
0
ŞAŞIRDIM
-
0
ÜZÜLDÜM
-
0
KIZDIM
-
0
SEVDİM
Yorumlar (0)