Eser Ve Berfu Yenenler Çeşme'de...

Oyuncu Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti, sezonu Çeşme'de açtı.

Eser Ve Berfu Yenenler Çeşme'de...

Eser Ve Berfu Yenenler Çeşme'de...Eser ve Berfu Yenenler çifti, yaz sezonunu Çeşme'de açtılar. Genç çift, çocuklarıyla birlikte deniz ve güneşin tadını çıkarıyorlar. Ünlü isimler tatilden kareleri sosyal medya hesabından paylaştılar. Berfu Yenenler, iki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.

Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız, 2019'da oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile nikah masasına oturmuştu. Çift, aynı yıl oğulları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Berfu-Eser Yenenler'in ikinci çocukları Mete ise iki yıl önce mart ayında dünyaya gelmişti.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış