İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği konserini "Söyle Canım" isimli şarkısıyla açan Sanatçı, dört neslin hep bir ağızdan söylediği; "Rüya", "İçimdeki Fırtına", "Bir Bakışın Yetti" gibi altın şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Erol Evgin’in Harbiye Açıkhava konserinin ikinci bölümü Gökçe Sönmemiş’in koreografisi ile sahnelenen, Zuhal Balkan Karaca ve Olcay Tunçeli’nin dansları ile açıldı.
İkinci bölümü "Ben İmkansız Aşklar için Yaratılmışım" şarkısıyla açan Erol Evgin’e; sahneye şarkıyı söyleyerek çıkan, son dönemin gözde yorumcularından Kalben eşlik etti.
Sanatçının konserini izlemeye gelenler arasında; Haldun Dormen, Göksel Kortay, Murat Evgin, Burcu Kara ve eşi Fırat Doğu Parlak, Dolunay Soysert, İlkim Karaca da vardı.
Yorumlar (0)