Engel Tanımayan Müzayede...

Ünlü müzayedeci Uğur Batur ve Gülnur Kamaşak, depremden sonra engelli olan vatandaşlar yararına öğlen yemeği düzenledi.

Engel Tanımayan Müzayede...

Engel Tanımayan Müzayede...Gülnur Kamaşak-Uğur Batur-Aslı Aydın-Hülya Şendir-Işık Durak-Banu Gökyar-Tülin Kartoz

Six Senses Kocataş Mansions'ta gerçekleşen davette Uğur Batur müzayede yaptı. Müzayededen elde edilen gelirle 80 kişiye tekerlekli sandalye alınarak, davetin katılımcılarıyla birlikte afet bölgesine götürülecek.

İş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ismin katıldığı müzayedede birbirinden değerli antika eserler ilgi gördü. Aslı Aydın, Arte Tahir, Nurdan Keçeli, Firuze Gök, Hülya Şendir, Işık Durak, Banu Gökyar,Tülin Kartoz, Nesrin İlter, Refika Özdemir, Nazan Kodal, Tuğba Tosyalı gibi isimler davete katılanlar arasındaydı.

Engel Tanımayan Müzayede...
Uğur Batur-Gülnur Kamaşak

Engel Tanımayan Müzayede...
Tuğba Tosyalı

Engel Tanımayan Müzayede...
Refika Özdemir-Nazan Kodal

Engel Tanımayan Müzayede...
Nesrin İlter

Engel Tanımayan Müzayede...
Firuze Gök

Engel Tanımayan Müzayede...
Arte Tahir-Nurdan Keçeli

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış