Set anılarını anlatan usta oyuncu, "Setlerden dolayı sağ dizimin altı yırtık. 12 kas yırtığım var. Hiç dublör kullanmadım. Bizde dublör çok para. Yılan Hikâyesi’ni çekerken Mehmet Ali'yle 3. kattan 1. kata atladık. Sağ omzum yırtıldı. Şu anda bile hava değişiminden dolayı omzumda ağrı var" açıklamasını yaptı.
GEÇEN YIL BİR HATA YAPTIM
Bir hayranı Emre Kınay'a, "Unutamadığınız bir diziniz var mı" diye sordu.
Emre Kınay da "Bir anneye hangi evladını daha çok seviyorsun demek gibi bir şey... O yüzden ayırt edemem. Hata yaptın mı dersen, geçen yıl bir hata yaptım. 25 yılda bir hata mazur görülür. Yanlış karar verdim. Çok ikna olmayacağım bir hikâyede oldum. Zaten doğal sürecinde de çok uzun sürmedi" dedi.
SOSYAL MEDYA HESABIM YOK
Kınay, sosyal medyada kendisi adına yapılan paylaşımlarla ilgili bir soru üzerine ise "Benim adıma açılmış çok hesap var ancak benim sosyal medya hesabım yok. Benim adıma gördükleriniz bana ait değildir. Siyasal görüşüm; laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ne inanıyorum. Atatürk benim önderim, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının çizdiği yolda çağdaşlık ve muhasır medeniyet seviyesinde devam etmekten yanayım. Siyasi görüşüm budur" açıklamasında bulundu.
İZLEMEZSENİZ O DİZİLER YAYINLANMAZ
Kınay "Dizilerde şiddet olayları hakkında ne düşünüyorsunuz" sorusuna ise "Seyircinin tercih ettiği, yapımcının da talebi yerine getirdiği projeler bunlar. Siz seyretmezseniz, o diziler yayınlanmaz" yanıtını verdi.
1 GECE BAŞLADIK 4 YIL SÜRDÜ
Son dönemde sahne performansıyla da büyük beğeni toplayan Kınay, "Siz beni tanımadan önce de müzik yapıyordum. Sonra tiyatro, sinema ve televizyon gelince müzik yapamadım. 20 yıl ara vermiştim. Bora Öztoprak 'beraber yapalım' dedi. 1 gece başladık, 4 yıldır sürüyor" diye konuştu.
SINGLE ÇIKARACAK
Yeni orkestra ile solo konserlere başlayan Emre Kınay'ın, çok yakında kendi bestesiyle ilk dijital single'ını çıkaracağı öğrenildi.
Ankaralıların büyük ilgisiyle karşılayan Emre Kınay, tüm hayranlarıyla tek tek ilgilendi. Usta oyuncu, söyleşi sonunda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.
Yorumlar (0)