Emeğin Sonundaki Gülüşler...

Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP)’ın kurucusu Bilge Kuru sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beğenileri topladı.

Emeğin Sonundaki Gülüşler...

Emeğin Sonundaki Gülüşler...

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Başarılı İş Kadınları Platformu (BİKAP)’ın kurucusu Bilge Kuru sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beğenileri topladı. Bilge Hanım işlere kısa bir mola vererek yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Havuzunda poz veren Bilge Hanım çekilen kareleri de "Son Gülen İyi Güler Demiş Atalarımız... Bildikleri şeyler ne dogruymus meğerse... Emeğin sonundaki gülüşler , mutluluklar en değerlisiymiş.... Emeksiz olan , başkasının emeğine konarak elde edilen mutluluklar BALON MİSALİYMİŞ. Ben mi ⁉️O balonları izliyorum gerçek mutluluğumla..." notuyla Instagram hesabından paylaşarak beğenileri topladı.

Emeğin Sonundaki Gülüşler...


Emeğin Sonundaki Gülüşler...


Emeğin Sonundaki Gülüşler...


Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış