Eğlenceye Doymadan Eve Gitmek Yok...

Son dönemlerde sesi ve sahne performansıyla adından sıkça söz ettiren başarılı şarkıcı Deha Bilimlier Türkbükü’nün gözde mekanlarından Üzüm Kızı'nda sahne aldı.

Eğlenceye Doymadan Eve Gitmek Yok...

Eğlenceye Doymadan Eve Gitmek Yok...Bir Deha Bilimlier klasiği olan "Tanrım" şarkısıyla izleyicisinin karşısına çıkan genç şarkıcı, " Bu gece eğlenceye doymadan kimse buradan ayrılmayacak güzel bir gece geçirmeniz için sahnede ne kadar kalmam gerekiyorsa o kadar kalacağım" diyerek programına başladı.Eğlenceye Doymadan Eve Gitmek Yok...Mahsun'a gitmenize gerek yok kapınıza geldi

Programının bir bölümünde konuklarına " kimler Mahsun seviyor? Diye soran Bilimlier'e cevap büyük bir alkışla gelince Bilimlier o halde Mahsun dinlemeye gitmenize gerek yok overlokçu kapınıza geldi diyerek Mahsun Kırmızıgül'ün Dinle adlı şarkısını söyledi. Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Bilimlierin her şarkısına konuklarda eşlik ederek eğlencenin zirvede olduğu bir gece yaşadılar.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış