“Dünya şampiyonları ve biz”

Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Cem- Ronit Hakko, Emir - Şebnem Kunt ve Ender Alkoçlar Fransa’nın ünlü kayak bölgesi Val d’isere’da bir araya gelerek kayak sezonunu açtı.

“Dünya şampiyonları ve biz”

“Dünya şampiyonları ve biz”

Cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Cem- Ronit Hakko, Emir - Şebnem Kunt ve Ender Alkoçlar Fransa’nın ünlü kayak bölgesi Val d’isere’da kayak sezonunu açtı. Düzenlenen erkekler dünya kupası yarışlarını da takip eden ünlü isimler bir arada hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Ender Bey sosyal medya hesabından paylaştığı kareye "Dünya şampiyonları ve biz" notunu yazdı.

“Dünya şampiyonları ve biz”“Dünya şampiyonları ve biz”

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış