Doğum Gününde Dostları Yalnız Bırakmadı...

Şükran Güzeliş, yeni yaşını Bodrum'da yakın dostlarıyla kutladı. Beyza Uyanoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen kutlama, cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Doğum Gününde Dostları Yalnız Bırakmadı...

Yaz sezonunu Bodrum'da geçiren cemiyet hayatının sevilen isimleri, Şükran Güzeliş'in doğum günü kutlamasında bir araya geldi. Yakın dostu Beyza Uyanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen şık davette Pervin Ersoy'un da aralarında bulunduğu dostları, Güzeliş'i bu özel gününde yalnız bırakmadı.

Deniz manzarası eşliğinde gerçekleşen kutlamada neşeli anlar yaşanırken, doğum günü pastası hep birlikte kesildi. Geceden kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Beyza Uyanoğlu, dostuna, "Canım Şükran'cım, iyi ki doğdun. İyi ki varsın. Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk ve gönlündeki tüm güzellikleri getirsin." sözleriyle seslendi.

Samimi sohbetlerin ve bol kahkahanın eşlik ettiği kutlama, çekilen hatıra fotoğraflarıyla ölümsüzleşirken, dost grubunun keyifli Bodrum buluşması sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış