Deniz Seki Geline Altını Takamayınca Gelinliğin İçine Bıraktı...

Deniz Seki ve Gonca Vuslateri Memoring Events’in sahibi Yapımcı Emir Kaya ve Moda Tasarımcısı Sevda Asoubar’ın Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğününe katıldı.

Deniz Seki Geline Altını Takamayınca Gelinliğin İçine Bıraktı...

Deniz Seki Geline Altını Takamayınca Gelinliğin İçine Bıraktı...Deniz Seki, çiçeği burnundaki çifte tam altın takarak mutluluklar diledi. Seki, gelinin üzerine altını takamayınca Asoubar’ın gelinliğinin içine altını bırakarak eğlenceli anlar yaşattı. Gelin Asoubar, ayakkabısının altına ilk sırada Vuslateri ve Seki’nin ismini yazarak onlara aşk temennisinde bulundu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış