Deha Bilimlier’den Bayrama Özel Performans...

Bodrum yaz sezonunun vazgeçilmez ismi Deha Bilimlier, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach’te sahne aldı.

Deha Bilimlier’den Bayrama Özel Performans...

Deha Bilimlier’den Bayrama Özel Performans...Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Deha Bilimler , programına hareketli şarkılarıyla başlayarak nabızların çıtasını yüksekten başlattı. Bir an olsun tatilcileri hareketsiz bıraktırmayan temposu ve ritmiyle birlikte beachte birbirinden güzel dans performansları sergilendi.Samimiyeti sohbetleriyle sevenlerini kahkahaya boğan Bilimlier, yeni şarkısı "Bana Zor" isimli şarkısını söylemeden önce "Normalde yeni çıkardığım şarkıları söylemeyi hemen sevmem fakat bugün söyleyeceğim ama sizden telefonları çıkarıp video almanızı isteyeceğim, hepsini paylaşacağım " dedi.

"Git Yoluna" Adlı Çıkacak Olan Şarkısının Müjdesini, Miya Beach'te Ki Sevenleriyle Paylaştı

Yakın zamanda yeni çıkacak şarkısının müjdesini Miya Beach'teki sevenleriyle paylaşan Bilimlier ," Git Yoluna" adlı şarkısını dinleyenleriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

Deha Bilimlier'in Sürpriz Özel Konukları

Sahnesine sürpriz konuk olarak katılan Cefi ve Samet Tecer, Bilimlier ile birlikte sıcak pozlar verdi. Samet Tecer ile birlikte "Bana Sor" şarkısını seslendirdi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Bilimlier, sevenlerinin alkışlarını alarak tekrardan herkesin bayramını kutladıktan sonra sahne performansını noktaladı.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış