Çok Yoğun Çalışıyoruz...

Podyumların başarılı isimlerinden birisi olan Özge Ulusoy, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Annesi ile birlikte alışverişe çıkan Ulusoy, uzun bir süre giyim mağazalarını dolaşıp alışveriş yaptı.

Çok Yoğun Çalışıyoruz...

Çok Yoğun Çalışıyoruz...

Yoğun bir tempoda çalıştığını söyleyen başarılı model, " gerçekten bu son dönemler çok yoğun geçiyor. Çok şükür sürekli koşturma ve çalışma halindeyim. Bugün ancak kendime zaman ayırabildim. Bir kaç eksiğim vardı, hem onları tamamlamak hem de arkadaşlarımla buluşmak için bugün buraya geldim." açıklamasında bulundu.

Bu haber BiMagazin tarafından hazırlanıp servis edilmiştir. Haberin farklı kaynaklarda değiştirilerek yayınlanması BiMagazin sorumluluğunda değildir. Kaynak göstermeden haber ve görsel alınması yasaktır.
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış